Onze bloemenautomaat is geopend van maandag t/m zaterdag van 06:00-22:00u en zondags van 12:00-18:00u

In onze winkel is het gehele bestelproces beveiligd. Hiervoor maken wij gebruik van een beveiligde verbinding. De communicatie tussen jou en ons is onbereikbaar voor andere partijen. Je persoonlijke gegevens zijn beschermd. Je kunt onze beveiligde verbinding eenvoudig controleren door naar de adresbalk van je browser te kijken. Daar staat https en niet http. De 's' staat voor secure (veilig).

Betaaloptie 1: Eenvoudig betalen via iDeal

iDeal is een betaalmethode waarmee je online aankopen snel en veilig kunt betalen in de vertrouwde internet betaalomgeving van de eigen bank.

Om gebruik te maken van iDeal hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren, dan kun je direct met iDeal betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van jouw eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

Wanneer je vanuit onze winkel naar je bank gaat, dan gaat dit weer via een beveiligde omgeving. Meer informatie over iDeal kun je vinden op de informatiesite www.ideal.nl.

Betaaloptie 2: Contant of met pin

Wanneer je de bestelling komt afhalen bij ons in de winkel, dan is deze af te rekenen contact of per pin.
Wanneer je bestelling bezorgd wordt, dient deze vooraf betaald te zijn. 

Betaaloptie 3: Betaalverzoek

Een betaalverzoek wordt per mail naar je toegestuurd. Deze dient betaald te zijn voor wij je opdracht in behandeling nemen. Is de bestelling voor dezelfde dag en hij is niet voor 13.00 uur afgehandeld nemen wij deze niet mee in de bezorgronde voor dezelfde dag.

Veel van onze producten zijn vers en worden met zorg handmatig klaargemaakt. Dit kan betekenen dat het bedrag in de winkel soms iets kan afwijken met het bedrag dat in onze online winkel wordt getoond. Het verschil zal echter minimaal zijn.