Onze bloemenautomaat is geopend van maandag t/m zaterdag van 06:00-22:00u en zondags van 12:00-18:00u


Jullie bruiloft aankleden met bloemen. Wauw super mooi! Bloemen geven sfeer, zetten net de laatste puntjes op de i. Daarom mogen ze niet ontbreken tijdens jullie trouwdag. Waar je al snel aan denkt is het bruidsboeket, maar ook een mooie corsage voor hem die aangepast is aan het bruidsboeket en corsages voor de getuigen & gasten. Misschien hebben jullie wel een bruidsmeisje, hoe leuk is het om haar een mini bruidsboeketje te geven? Maar denk ook eens aan bloemen tijdens de ceremonie, diner en/of feest. Hebben jullie ook al eens nagedacht over bloemen op de trouwauto?

Bruidsbloemwerk is niet zomaar even een bloemetje. Het is bloemwerk wat veel werk, tijd en liefde vraagt. Vandaar dat daar ook meer kosten aan verbonden zitten. Voor meer informatie zijn jullie van harte welkom bij ons in de winkel (alleen op afspraak).

Let op! De maanden mei, juni, juli, augustus en september zijn maanden waarin veel huwelijken plaatsvinden. Reserveer tijdig jullie datum want vol is vol (m.u.v. het last minute bruidsboeket)!
Door de huidige situatie in de bloemenwereld kunnen wij pas een definitieve offerte uitbrengen circa 3 á 4 weken voor de huwelijksdatum.
Willen jullie bloemen van het seizoen er in verwerkt hebben kunnen wij de prijs pas 1 á 2 weken afspreken.

Voor sfeerfoto's kijk eens op onze pinterest pagina.

Bekijk hier onze prijslijst bruidsbloemen